![]() |
Бичков Ярослав Михайлович, завідувач кафедри, к.т.н., доцент. Публікації: 1 монографія, понад 20 наукових публікацій та 15 навчально-методичних розробок за останні 5 років. Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Скрипник В'ячеслав Олександрович Доктор технічних наук, доцент, професор кафедри інженерії, обладнання та математики, директор навчально-наукового інституту харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Сфера наукових інтересів – процеси і обладнання термобаричної обробки харчових продуктів. Автор понад 100 наукових і методичних публікацій, патентів на винаходи і корисні моделі. В системі вищої освіти є досвід керування кафедрою, науково-дослідною лабораторією, факультетом, навчально-науковим інститутом, організації наукових досліджень процесів та обладнання харчових виробництв, харчових продуктів. Є експертом з акредитації Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти України. Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Гайворонська Зоя Миколаївна Викладає дисципліни “Теплотехніка”, “Основи екології та безпека товарів народного споживання”, “Екологія і безпека харчування”. Напрям наукової діяльності - екологічні аспекти виробництва і споживання продуктів харчування та товарів народного використання Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Шурдук Андрій
Іванович
Працює в ПУЕТ
з 1989 р. Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Фомкіна Олена
Григорівна Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Молчанова Наталія Юріївна, доцент, к.т.н. Публікації: 14 наукових публікацій, 10 навчально-методичних розробок, 4 патенти. Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Володько Ольга Василівна Викладає дисципліни: «Основи автоматизованого проектування», «Громадське будівництво. Інженерне обладнання будівель». Напрям наукової діяльності: проектування резистивних композитних матеріалів для об’єктів готельно-ресторанного господарств. Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Миронов Денис Анатолїйович Викладає дисципліни “Процеси та апарати харчових виробництв”, “Інженерна графіка”, “Інженерна і комп’ютерна графіка”. Веде практикуми з комп’ютерної графіка і Web-дизайну та з інженерної та комп’ютерної графіки. Напрям наукової діяльності - технології отримання натуральних харчових компонентів із заданими властивостями та перспективи їх використання Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Кошова Оксана
Петрівна Має більше 50 наукових видань Науковий профіль:
|
||||||||
![]() |
Малишева Вікторія Вадимівна
|